Workshops

"Pranic healing is een brug naar spiritualiteit. Het opent een nieuwe horizon."
Master Choa Kok Sui 

Pranic healing

Voor wie?...

Voor iedereen!

Wil je meer weten over levensenergie, aura's, chakra's? Of wil je leren hoe je deze levensenergie kunt gebruiken voor meer gezondheid, innerlijke rust en blijheid. Misschien wil je leden van je familie helpen om hun gezondheid positief te beinvloeden. Wil je zelf graag meditatie les of workshops geven over deze bijzondere technieken. Dit en nog meer redenen zijn er om deze 2 daagse basis workshop te volgen. 

Pranic Healing is zo opgezet dat 2 dagen voldoende zijn om Pranic Healing zelfstandig te leren toepassen en praktisch te gebruiken in je leven voor jezelf en anderen. Zoals alle workshops van Master Choa Kok Sui, is ook dit een experimentele workshop. Dit betekent dat alle principes grondig worden toegelicht en dat de geleerde technieken uitvoerig geoefend worden om datgene wat je leert zelf te verifieren. Ook zorgen deze praktische oefeningen ervoor dat je vertrouwen in je vermogen krijgt om positieve resultaten te produceren wanneer je klaar bent met de cursus.

Leer hoe je levensenergie kunt gebruiken om het aura en de chakra's te behandelen om een ​​maximale gezondheid en vitaliteit te behouden. 

Bij het uitvoeren van deze technieken wordt het fysieke lichaam niet aangeraakt.

Wat leer je in deze 2 dagen:

 • - Aura's en chakra's voelen;
 • - Disbalansen en blokkades ontdekken;
 • - De aura, chakra's en organen reinigen en vitaliseren;
 • - Kennis over de 11 hoofdchakra's;
 • - Verschillende manieren van prana-ademhaling voor vermindering van stress en meer energie;
 • - Jezelf, anderen en op afstand behandelen;
 • - Wat karma is en de praktische toepassing ervan;
 • - Zelfbehandel techieken;
 • - Energetische hygiene voor de healer;
 • - Meditatie voor wereldvrede en verlichting;
 • - Diversiteit aan protocollen voor verschillende ziektebeelden. 

Na de workshop ben je in staat snelle verlichting te geven aan kwalen als bloedneus, migraine, rugpijn, astma, hoge bloeddruk, infecties, koorts, hoesten, verkoudheid, menstruatieklachten, allergie, maag-en darmklachten en nog veel meer. 

Ook is er ruimte voor advies over persoonlijke klachten, zodat je gericht thuis aan de slag kunt om jezelf, je familie en vrienden te helpen.

Tijdens de workshop is het boek met alle informatie en protocollen te koop.

Na de workshop
Voor iedereen die de Pranic Healing workshop gevolgd heeft, zijn er regelmatig verdiepings- en oefenavonden. Hier gaan we dieper in op de geleerde stof, experimenteren we met de technieken en oefenen we op elkaar om nog meer inzicht en vaardigheden te ontwikkelen.

En verder..
Het Pranic Healing systeem is zo opgezet dat je je kunt blijven ontwikkelen en iedere keer weer nieuwe kennis op kunt doen. Hieronder een overzicht van de vervolgworkshops. Deze zijn te volgen nadat je de Basic Pranic Healing workshop hebt gedaan. 

Met uitzondering de Superbrain Yoga workshop. Deze kan men zonder basis kennis volgen. 

Kijk op mijn nieuwe website voor meer informatie en de agenda: www.isabelsips.nl

Overige workshops

Advanced Pranic Healing
In de workshop leer je de kenmerken en kwaliteiten van elke kleur prana kennen. Je leert waar de verschillende kleuren prana vandaan komen en hoe je deze toe kunt passen. Hierdoor worden je healings sneller en effectiever. Gevorderde technieken, zoals bloedreiniging, healen van brandwonden en protocollen om het immuunsysteem een flinke boost te geven. 

Pranic Psychotherapy
Je leert waar in het energielichaam de oorzaken zitten van specifieke psychologische klachten, en hoe je deze klachten kunt behandelen. Te gebruiken voor alle negatieve emoties en negatieve gedachten en overtuigingen. Voorbeelden van te behandelen klachten zijn stress, depressie, angsten, boosheid, traumas, verdriet, rouw, verslavingen, laag eigenwaarde, piekeren.

Pranic Crystal 
Versterk je healing capaciteiten door gebruik te maken van de juiste kristallen. Je leert hoe op een krachtige manier crystallen schoon te maken, op te laden en te programeren. Zodat je crystallen op vele manieren kunt inzetten. Bv voor bescherming en om ruimtes te reinigen.

Workshop Superbrain Yoga

Workshop Pranic Psychic Self-defence

Workshop Achieving Oneness with the Higher Soul

Workshop Arhatic Yoga

Workshop Feng Sui

Workshop anti-stress en ontspanning

Workshop Sexual alchemie

Workshop energetische bescherming

Workshop spiritual business management

Kijk op mijn nieuwe website voor meer informatie en de agenda: www.isabelsips.nl of mail me via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Disclaimer

Pranic healing is niet bedoeld om de reguliere gezondheidszorg te vervangen, maar juist om deze aan te vullen. Lees de volledige versie disclaimer.

Aangesloten bij Pranic Healing Nederland & België