Pranic Healing

"Het lichaam is als een 'levende batterij' die constant opgeladen dient te worden. Dit kan op verschillende manieren, in het bijzonder door de overdracht van levensenergie. Dit is het principe achter Pranic Healing.
Master Choa Kok Sui

Pranic Healing is een sterk geëvolueerd en getest systeem van energie-geneeskunde ontwikkeld door Master Choa Kok Sui dat gebruik maakt van prana om evenwicht, harmonie en transformatie in de lichamelijke energie-processen te creëren. Prana is een Sanskriet woord dat levenskracht (energie) betekent. Deze onzichtbare bio-energie of vitale energie houdt het lichaam levend en onderhoudt een staat van een goede gezondheid. In acupunctuur verwijzen de Chinezen naar deze subtiele energie als Chi. 

De Grondlegger

gmcks16 thumb

Master Choa Kok Sui, een Filippijn van Chinese afkomst is wetenschapper en chemisch ingenieur. Hij is de grondlegger van het hedendaagse Pranic Healing® and Arhatic Yoga® Systeem. 

Meer dan 20 jaar heeft Master Choa Kok Sui gewijd aan het bestuderen en onderzoeken van prana, ofwel levensenergie. Hij heeft verschillende vormen van healing, meditatie, yoga, tai chi, chi kung, reiki, sjamanisme bestudeerd om zo tot een essentie en synthese van energie healing te komen. 

Door dit uitgebreide werk in esoterisch onderzoek en zijn geniale vermogen om complexe onderwerpen te transformeren tot eenvoudige concepten, heeft hij Pranic Healing gedemystificeerd en toegankelijk gemaakt voor de moderne mens.

Zijn visie is dat als iedereen toegang heeft tot Pranic Healing, het fysiek en psychologisch lijden van de mens immens zou verminderen en hierdoor de wereld een betere plek voor iedereen is. Pranic Healing wordt al succesvol toegepast in diverse ziekenhuizen, scholen & universiteiten in o.a Amerika, India en de Filippijnen en is al beschikbaar in meer dan 105 landen.

Master Choa Kok Sui heeft het "Institute for Inner Studies" en "The World Pranic Healing Foundation, Inc." opgezet. Hij is oprichter van de MCKS Arhatic Yoga Ashram in Pune, India. Meer dan 20 boeken heeft hij geschreven over Pranic Healing en spiritualiteit. Zijn workshops worden over de gehele wereld gegeven en zijn boeken zijn in meer dan 40 talen vertaald.

Het resultaat

before and afterhealing

Pranic Healing vereist geen drugs, gadgets en is zonder aanraking van het fysieke lichaam. Fysiek contact is niet nodig omdat de Pranic Healer in het bioplasmic of energielichaam werkt, en niet rechtstreeks op het fysieke lichaam. Dit energielichaam, het aura, is de blauwdruk die in en om het fysieke lichaam is. Het is het energielichaam dat levensenergie absorbeert en distribueert in het hele fysieke lichaam, spieren, organen, klieren etc. De reden dat Pranic Healing werkt in het energielichaam is omdat de meeste fysieke klachten eerst als energetische verstoringen in het energielichaam verschijnen. Daarna manifesteert dit als problemen in het fysieke lichaam.

Deze allesomvattende energie die het fysiek lichaam omringt, doordringt en het voedt, heeft ook invloed op onze emoties, onze gedachtes, ons vermogen met stress om te gaan, ons manifesterend vermogen, onze relaties en zelfs onze financiën.  

Pranic Healing kan worden ingezet om zowel fysieke en als emotionele balans te brengen. 

Krachtig en Effectief

Pranic Healing is een eenvoudig maar krachtig & effectief systeem van energiehealing zonder aanraking van het fysieke lichaam. 

De twee natuurwetten waarop Pranic Healing is gebaseerd: 
1. Het lichaam is in staat zichzelf te genezen
2. Het lichaam gebruikt levensenergie om zichzelf levend te houden.

Door het gebruik van deze levensenergie, die continue beschikbaar is van de zon, lucht en grond, kunnen we het zelfherstellende vermogen van het lichaam bevorderen. Dit kan worden ingezet voor fysieke en psychologische disbalansen.

Hoe werkt pranic healing

Introductie video Pranic Healing

 

Disclaimer

Pranic healing is niet bedoeld om de reguliere gezondheidszorg te vervangen, maar juist om deze aan te vullen. Lees de volledige versie disclaimer.

Aangesloten bij Pranic Healing Nederland & België